Mobilservice

Hvis du har en telefon, om det så er en android, en nokia eller den populære iPhone, så har WakfFyn i Odense helt klart nogle anbefalinger til dig, som bruger af en telefon – men også som en der allerede er islam, eller kunne tænke sig at vide mere om Islam. Wakffyn anbefaler følgende:
Nokia brugere:
Salah
Send SMS med teksten “salah” til 1204 og få salah tiderne på din mobil GRATIS!
Android brugere:
iSalah
Gå ind på android markedet og foretag en søgning efter navnet “Salah” og download det program der heddet “iSalah”, så har du salahtiderne på din android telefon, GRATIS!
iPhone brugere:
Taj Quran
Dette er den velsignede quran direkte i din iPhone som kan downloades for 48 kroner. Fordelen ved dette program er at bogstaverne er farvet så man bedre kan holde overblik over hvordan det udtales korrekt. Quranen er dog på arabisk.

Al Mushaf
Denne applikation indeholder ligeledes quranen, på Arabisk, men fordelen er så at det er en gratis applikation. Til gengæld er bogstaverne og så videre ikke markeret. Så det er den normale version af koranen.

iSalah
Denne er en applikation hvor du kan downloade salahtiderne så du har dine salahtider i lommen til et hvert tidspunkt. Der er derudover kompas i programmet så man kan finde bederetningen. Denne applikation koster 12 kr,-

Tv Quran
Denne applikation er en gratis applikation som indeholder azkaar al sabah, al quran al karim og mange andre ting man kan benytte i ens dagligdag. Fordelen ved dette program er at man selv kan vælge lige præcis den stemme man bedst vil høre, og så kan man sidde og lytte til de forskellige ting. Denne app, er specielt god til personer som ikke kan læse arabisk, men gerne vil lytte til det.

Labaik
Denne applikation giver dig overblik over de forskellige steder man burde besøge under pilgrimrejsen. Applikationen er gratis, og findes i hele 10 forskellige sprog.

Share Button