Jeg føler mig provokeret

Politiken kunne i fredags berette, hvordan muslimske kvinder, der bærer hovedtørklæde i stort omfang føler sig udsat for forfølgelse, uforskammetheder og tilråb på gaden. Selv har jeg aldrig oplevet en sådan batalje, jeg har heller aldrig hørt andre fortælle om det, så måske er omfanget en lille smule overdrevet. Generelt kender jeg danskerne som et velopdragent folkefærd, der selvom de ikke føler stor sympati for det muslimske hovedtørklæde, naturligvis ikke tyer til ukvemsord om bærerne af hovedtørklædet.

De muslimske kvinder føler sig provokeret af den reaktion, som deres hovedtørklæde fremkalder. Jeg føler mig også provokeret. Af dem og deres valg af tørklædet frem for det danske samfund!

Hovedtørklædet er en rød klud i ansigtet på det danske samfund. Det er et nej tak til integration! Et symbol på islams overhøjhed. Jeg er klar over, at nogle piger og kvinder bliver påtvunget at bære hovedtørklædet. Jeg er også klar over, at nogle piger simpelthen gør det i selvforsvar for at undgå tilråb fra et selvbestaltet muslimsk religiøst politi. Det er synd for dem – og min kritik af tørklædepigerne omfatter ikke dem.
Nej, de personer, som kan provokere mig er folk som den slagne folketingskandidat Asmaa Abdol-Hamid og hendes slags. Islamistiske muslimske kvinder, der bruger tørklædet, som en manifestation af deres afstandtagen fra det danske samfund og ønsket om at erstatte vores demokrati med et sharia-styre.

Læs mere HER

Kilde: TV2

Share Button